MASTER KEY

Αυτό το άρθρο ήθελα να το γράψω ήδη πριν από μερικούς μήνες. Όλο όμως κάτι τύχαινε και δεν καθόμουν σοβαρά να το ετοιμάσω.
Πρόκειται περί του αγαπημένου και λατρευτού σε όλο το Ναι σε Όλα, Master Key μας.
Είναι ο άντρας κλειδί. Αυτός που ξεκλειδώνει όλες τις πόρτες. Ο κατακτητής όλων των γυναικών. Το απόλυτο αντικείμενο του γυναικείου πόθου. Η κρυμμένη σκοτεινή φαντασίωση κάθε θηλυκού.
Ο Ναπολαίοντας της γυναικείας καρδιάς.
Αυτόζ ο οποίοζ είναι το κλειδί που ανοίγει όλεζ τιζ πόρτεζ.
Ο αυτο-αποκαλούμενος MASTER KEY.
Ή και MAZTER KEY. Ενα ζήτα πάντα δίνει περισσόρη αξία, αντρίλα, τεστοστερόνη, χιπχοπίλα γιό και έτσι σε κάποιον και τον κάνει ακόμη πιο ακαταμάχητο.
Ο ακαταμάχητοζ λοιπόν, Mazter Key!

Σήμερα θα προσπαθήσουμε να ανακαλύψουμε ποιός είναι αυτός ο κύριοζ.
Ή ποιός τύποζ άνδρα είναι αυτόζ που έχει τη μεγαλύτερη επιτυχία ζτιζ γυναίκεζ.
Είχε γίνει παλαιότερα η πρώτη αναφορά σε αυτόν, μέσα από αυτό το άρθρο μου.
Ε λοιπόν, ας ανακαλύψουμε ποιός είναι αυτός ο Μαστερκής!

 

Master Key23

 

Θα τοποθετήσουμε σε κατηγορίες, ξεκινώντας από τον λιγότερο Master Key, στον κορυφαίο των κορυφαίων κλέφτη της γυναικείας αθωότητας, το αντικείμενο του θηλυκού πόθου, τον απόλυτο MAZTER KEY.

 

 

 

15. Ο Κεν
Πρόκειται περί του άντρα της Barbie. Το ιδανικό πρότυπο άνδρα κατά τη γυναικεία κρίση. Ευγενικός, έξυπνος, όμορφος, ψηλός, αδύνατος, ελαφρά γυμνασμένος, με χιούμορ, να προσπαθεί και να βρίσκει λύσεις σε κάθε πρόβλημα, να μη βαριέται ποτέ μαζί του η Barbie και η κάθε Barbie. Ένας ιππότης.
Είναι αυτό όμως που ψάχνουν οι γυναίκεζ; Είναι αυτός, αυτός που αναζητουν; Ικανοποιεί αυτός τις βλέψεις τους; Είναι αρκετά άνδρας γι αυτές; Είναι αυτόζ ο Master Key;
Όχι.

barbie-ken-lagerfeld-colette-05

 

 

 
14. Ο Γκαουμπόυζ
Πρόκειται για πολύ άντρα. Καουμπόυζ. Πιο άντρας πεθαίνεις. Έχει πούρο, καραμπίνα και σκοτώνει.
Κυκλοφορεί ελεύθερος με ένα καραμπινόπραμα ΝΑ, πυροβολάει και μετά ρωτάει, έχει να γελάσει από τότε που φτιάχτηκαν οι πέτρες και τα πόδια του δεν κλείνουν από το μέγεθος των αρχιδιών του και από τη σέλα του αλόγου του όπου κάθεται όλη μέρα. Μοναδική παρέα το άλογο του και ένα πούρο. Πίνει ουίσκι, σκοτώνει, πυροβολάει, βρίζει και χτυπά. Γαμάει και δέρνει με λίγα λόγια.
Αλλά δεν μπορούμε να πούμε με σιγουριά πως πληρεί τις προϋποθέσεις για να γοητεύσει με τον ανδρισμό του το γυναικείο φύλο.
Βρίσκεται στη δέκατη τέταρτη θέση της κατηγορίας μας. Συνεχίζουμε εις αναζήτησην του απόλυτου Master Key, λοιπόν.

14

 

 

13. Ο Στήβεν Σιγκάληζ
Εδώ βλέπουμε έναν μαλλιά Λατίνο. Είναι μελαχρινόζ, παίζει κιθάρα, καπνίζει το τσιγάρο του με μεγάλη γοητεία, δέρνει εχθρούς στο όνομα της δικαιοσύνης. Κάθε γυναίκα μπορεί να στηριχτεί στα παραφουσκωμένα λατινομπράτσα του. Φοράει μυτερά μαύρα γυαλιστερά δερμάτινα παπούτσια ή καφέ μπότες από πετσί της αρκούδας που έσπασε το σβέρκο της με τα χέρια του πριν ένα μήνα. Έχει και δικό του ενεργειακό ποτό.
Δεν μπορώ να πω, αρκετά ανδροπρεπής.
Μα δε φαίνεται ούτε αυτός να κρύβει μέσα του το κλειδί που χρειάζεται για να ξεκλειδώσει τις πόρτες του γυναικείου μυαλού και καρδιάς.

13

 

 

 

12. Ο Ράμποζ
Εδώ δε θα πω πολλά. Μιά φωτογραφία και μόνο τα λέει όλα.
Πολύ αντρίλαζ.
Είναι όμως αυτόζ ο Master Key; Αυτόν αναζητεί η γυναικεία ψυχή;

12

 

 

11. Ο Χιπχοπάζ
Εδώ μιλάμε για τον κλασσικό Αμερικανίζοντα badass τύπο, που έχει αυτοκίνητο φτιαγμένο, εξάτμιση μπουρί μισό μέτρο διάμετρο, έχει σχέσεις με τη μουφομαφία της περιοχήζ του, ακούει άντεργκράουντ ραπ και αλήτιζ, δέρνει με τους συνχιπχοπάδεζ φίλουζ του όποιον δεν του αρέσει η φάτσα του και φοράει χρυσά δαχτυλίδια σε όλα τα δάχτυλα του (ποδιών – χεριών).
Είναι αυτόζ ο Master Key; Όχι. Συνεχίζουμε.

11

 

10. Ο Μεταλάζ
Εδώ συνεχίζουμε, με μία άλλη κατηγορία δυναμικού αρσενικού. Ο Μεταλάζ. Ακούει ντεθ και έτσι, έχει αλυσίδες στο λαιμό του, περιβραχιόνια με καρφιά και φοράει ατσάλινο βρακί. Ακούει μόλις ξυπνήσει Varg Vikernes τις κραυγές από σφαγές αθώων παιδιών και Slayer. Δέρνει όποιον δεν ακούει ή αμφισβητήσει τη μουσική του. Φοράει μαύρα μπλουζάκια T-Shirt και άπλυτα τζιν. Οδηγάει Harley και χέζει δημόσια στο δρόμο. Μόνοζ του τα βάζει με μία κομπανία μαφιόζων έτσι για το ροκ. Και τους δέρνει!
Βρήκαμε τον απόλυτο άντρα, τον Master Key; Μπαα…

5210761801_0eab5e0a8f

 

09. Ο Τρέντυζ
Εδώ έχουμε τον άντρα της μόδας. Γνωρίζει τα πάντα από την τελευταία λέξη της μόδας, τα χρησιμοποιεί στη ζωή του, ξέρει τι θα πει στυλ και τι όχι και γνωρίζει όλες τις δυνατές αποχρώσεις, τις οποίες δεν μπορούν οι υπόλοιποι άντρες να ξεχωρίσουν, όπως μπορδοπορτοκαλοκόκκινο και άλλα τέτοια άγνωστα και σε εμένα. Μπορεί να μιλήσει με τις γυναίκες, και σαν ερωτικός σύντροφος αλλά και σαν φίλος. Σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να θεωρηθεί gay, είναι άντρας, απλά εκσυγχρονισμένος, μοντέρνος, ακόλουθος της μόδας (γυναικείας, διότι η μόδα γυναικεία μόνο μπορεί να είναι).
Είναι αυτόζ, αυτόζ που ψάχνουν οι γυναίκεζ; Έχει αυτόζ το κλειδί;
Όχι.

 
09

 

 

 

08. Ο Μάγκαζ
Αυτόζ δέρνει, κάνει παρέα και είναι και πολύ μάγκαζ. Παίζει ρακέτεζ στην παραλία και ξέρει έναν εκατομμύρια τρόπουζ για να την πέσει σε μία γυναίκα. Έχει μπράτσα και καγκουρική εμφάνιση.
Είναι αυτόζ;

08

 

 

07. Ο Mike
Ο Mike. Αυτό.
Και πάλι όμως, όχι.

07

 

 

 

 

Από εδώ και πέρα προχωρούμε στα τοπ της λίστας μας. Εδώ μπορούμε να μιλήσουμε για τους πραγματικούζ άντρεζ. Αυτοί κρύβουν κάθε γοητεία. Αυτοί οι οποίοι ικανοποιούν κάθε γυναίκα σε όλουζ τουζ τομείζ. Τα κρυφά αντικείμενα του πόθου. Άντρεζ για σπίτι. Εδώ μιλάμε αντρίκια. Αυτοί που θέλουν οι γυναίκεζ. Εδώ θα παραθέσω μόνο εικόνεζ αυτές θα μιλήσουν από μόνες τους. Εδώ κρίνονται οι απόλυτες γυναικείεζ επιλογέζ.
Ό,τι επιθυμεί κάθε γυναίκα.

 

 

 

 

06. Ο Τάκηζ

06

 

 

 

05. Κάθε Μάκηζ της γειτονιάζ

 

DCF compatable JPEG Img

 

 

 

04. Ιδρωμένεζ Μαζχάλεζ

 

04

 

 

 

 

03. Ο Μήτρογλοζ

03.2

 

 

 

 

02. ΔΑΠ

02

 

 

01. ?

01

 

 

Αυτά.

Υπάρχει βέβαια και μία ακόμη κατηγορία.
Αυτόζ είναι ο κρυφόζ απόλυτοζ χαμένοζ Μάζτερκήζ.
Είναι η κατηγορία δώρο στο πακέτο.

 

?. Ο Κροκόδειλοζ

Τριγυρνάει ελέυθεροζ, είναι ηθικόζ, καπνίζει κάθε είδους χόρτο, είναι μάγκας, η φάτσα του είναι σα να την πάτησε οδοστρωτήρας για την κόλαση, έχει απαίσια φωνή, το μαλλί του είναι μόνιμα αχτένιστο και απεριποίητο, φοράει φόρμες και κοντοπαντέλονα από τότε που ήταν παιδάκι και κάνει τράκες ακόμη και από τον Σατανά.

κροκοδειλος

Είναι απαίσιοζ. Το δηλώνω εγώ ο Εξ.
Είναι ο εχθρόζ μου.
Φταίει. Αλλά για κάποιον λόγο ένα τέτοιο πλάζμα αρέζζει σταις γυναιξί και φέρει όνομα βαρύ και ηθικό εις την κοινωνίαν.
Του λέω και λέω σε όλους αυτό.
Γειά!

 

 

 

Γειά.
Χωρίς ιδιαίτερη χαρά και τιμή για την ματαιόδοξη αηδιαστική κατηγοριοποίηση που έκανα, αλλά έτσι είναι.
Γειά.

Εξανδραποδιστήζ

 

 

 

 

 

About EXANDRAPODIST

Είμαι ο πατέρας και δημιουργός αυτού του σύμπαντος κόσμου, που ονομάζεται Ναι σε Όλα. Είμαι ένας τίμιος απατεώνας. Ένας σεβάσμιος κάφρος. Ένα χαμένο πρόβατο, που βγήκε από το μαντρί του και έχει φρικάρει. Είμαι ένας φτωχός και μόνος, με παρέα μέσα στο ιδιωτικό μου τζετ. Μαζί με τον Κύριο Μπυ, κάποια μέρα θα καταλάβουμε τον κόσμο. Δεν το κάνουμε όμως ακόμη αυτό, γιατί είμαστε απασχολημένοι με τα playmobil μας.

Posted on 22/07/2013, in ΓΥΝΑΙΚΕΣ, Δίχως Μέλλον, Κατηγοριοποιήσεις. Bookmark the permalink. 3 Σχόλια.

  1. …ζηλευω πολυ ειμαι μικρος και ουτε τριανταφυλλιενος…..θελω την μαμα μου

    για το αρθρο τωρα….
    καθως το διαβαζα ηταν σαν να εβλεπα στο κεφαλι μου …….αυτους που εννοουσες….αχ ωραιαα

  2. Ειχα πολυ καιρο να γελασω τοσο πολυ…

    Οταν ειδα τον κροκοδειλο σε ενα γρηγολο σκρολ νταουν πριν διαβασω το αρθρο, τσιριξα.

    Νομιζω οτι ειναι το δευτερο αγαπημενο μου αυτου του ειδους μετα το καντου.

  3. Ξυρισε το κεφαλι του, ο καημενος ο κροκοδειλακιας… Φαινεται τωρα ξεκαθαρα το ομορφο σκουλαρικακι του…

    Γλεντησαμε και παλι, σε καλο να μας βγει!

Σχολιάστε